Autoverzekering op maat

bij auto's via DAS Import

Samenwerking met DAS Import

Frisia Verzekeringen is het juiste adres voor al uw financiële zaken. Al meer dan 40 jaar behartigen wij de belangen van onze relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Door continu te werken aan de band met onze klanten bouwen wij aan een duurzame lange termijn relatie waarbij onze adviseurs altijd voor u klaar staan. Persoonlijke, kwalitatieve en complete ondersteuning, daar kunt u bij Frisia Verzekeringen op rekenen.

Wij werken inmiddels al een aantal jaar samen met DAS Import en geven die klanten het beste advies voor hun persoonlijke situatie qua autoverzekering. Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import. DAS Import begeleidt het importeren van uw volgende auto van A tot Z. Het aanschaffen van een auto en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. 

Door een heldere en gestructureerde aanpak van het volledige auto import proces biedt DAS Import grote toegevoegde waarde. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. DAS Import zorgt ervoor dat u weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen, zoals het verzekeren van uw importauto. 

Meer weten over onze verzekeringen?

Uiteraard gaat het bij het verzekeren van een auto niet alleen om premie, maar zit het hem vooral in de polisvoorwaarden. Hierin maakt Frisia Verzekeringen het verschil ten opzichte van andere aanbieders. Afhankelijk van uw situatie, het type voertuig en het gebruik, maken wij het beste vergelijk bij diverse verzekeraars.

De voordelen voor u:

  • Een juist vergelijk voor uw situatie (afhankelijk van persoonlijke situatie en auto)
  • Minder strengere beveiligingseisen voor auto’s tot € 100.000,-
  • Aanschafwaarderegeling voor importauto’s (bij veel verzekeraars niet verzekerd)
  • Snel contact met een ervaren medewerker
     

Neem contact op voor meer informatie 

DAS Import

Overige verzekeringen

Ook voor uw andere verzekeringen kunnen wij een goed vergelijk maken en een op maat gemaakte vrijblijvende offerte voor u opstellen. Indien er meerdere polissen worden afgesloten dan kan de pakketkorting oplopen naar 10%.

 

Neem contact op voor meer informatie 

DAS Import