www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.frisiaassuradeuren.nl

Wij zijn een volmachtkantoor. Dat wil zeggen dat wij van één of meer verzekeringsmaatschappijen volmacht gekregen hebben om namens hen verzekeringen af te sluiten en schades te regelen.

www.cz.nl

CZ zorgverzekeringen is een partij waar wij ook al jaren mee samenwerken

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.amersfoortse.nl

Met De Amersfoortse werken wij samen in verband met:

  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren. 

www.hiscox.nl

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

www.achmea.nl

Achmea biedt verzekeringen aan voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Onze klantenkring is breed: van particulieren, kleine zelfstandigen, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid.

www.aegon.nl

Aegon is een van de grootste verzekeraars in Nederland en actief in 20 landen. 

www.allianz.nl

In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen . Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheids­verzekering, en van overlijdens­risicoverzekering tot ondernemerspensioen. We hebben 1,3 miljoen klanten en 1.200 medewerkers die werken in Rotterdam .

www.ankerinsurance.eu

Anker Insurance biedt gespecialiseerde verzekeringsoplossingen aan op het gebied van rechtsbijstand, reis en vrije tijd. Anker Insurance handelt vanuit de filosofie ‘Eerst de mens’. Dat betekent dat wij onze relatie met samenwerkingspartners en klanten voorop stellen. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact.

www.aonverzekeringen.nl/nl-NL

De historie van Aon gaat terug tot het jaar 1688. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

ardanta.nl

Ardanta bestaat 51 jaar en is de uitvaartverzekeraar van ASR Levensverzekering N.V. Vanuit Enschede staan ruim 100 medewerkers voor u klaar om u verder te helpen. Ardanta heeft ruim 4 miljoen klanten en hiermee zijn we de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland.

www.chubb.com/benelux-nl

Chubb is de grootste beursgenoteerde brand – en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Ze is door De Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt en lid van het Verbond van Verzekeraars.

www.klap.com

Klap is een Amsterdams familiebedrijf dat sinds 1854 ondernemers ontzorgt als het gaat om het beheersen en verzekeren van hun zakelijke risico’s. Met team van specialisten heeft Klap alle expertise – van riskmanagement, transport, aansprakelijkheid, cyber, brand, employee benefits tot pensioenen – ter beschikking die nodig is om uw bedrijf optimaal te begeleiden in risicobeheersing.

www.klaverblad.nl

Bij Klaverblad bieden we al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen voor particulieren en het MKB. 

www.monuta.nl

Monuta is één van de bekendste uitvaartorganisaties van ons land. De uitvaartorganisatie heeft een verzekerings- en een uitvaartverzorgingstak. Monuta wil uitvaarten organiseren die nabestaanden in staat stellen met een goed gevoel afscheid te nemen van hun dierbaren.

www.taf.nl

Wij zijn TAF, aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij zijn expert in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen.

victorinsurance.nl

Victor is wereldleider op het gebied van verzekeringsadvies en risicomanagement.

www.vivat.nl

VIVAT is actief op de verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en vermogensbeheerder ACTIAM.

www.yarden.nl

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland.

www.interpolis.nl

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren 90 introduceerden we ‘Glashelder’, onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt.