Over ons

Frisia Verzekeringen is uw privé adres voor alle financiële zaken. Al meer dan 40 jaar behartigen wij de belangen van onze relaties op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Door continu te werken aan de band met onze klanten bouwen wij aan een duurzame lange termijn relatie waarbij onze adviseurs altijd voor u klaar staan. Persoonlijke, kwalitatieve en complete ondersteuning, daar kunt u bij Frisia op rekenen.

Onze adviseurs zetten zich elke dag in om het beste voor u te regelen. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Frisia Verzekeringen garandeert u dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Maar het blijft niet bij goed advies alleen; onze adviseurs bieden u solide ondersteuning tijdens elke fase van uw leven, wat er ook gebeurt. Bij schade kunt u bouwen op onze schadespecialisten, onze administratieve medewerkers nemen u veel rompslomp uit handen en de adviseurs houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die relevant zijn in uw situatie.

Maak kennis met ons team

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over uw mogelijkheden op gebied van verzekeringen en meer? Neem dan contact op met Frisia Verzekeringen.