Kies voor een Schadegarant autoherstelbedrijf

Wat is Schadegarant?

Om zo efficiënt mogelijk te zijn hebben een aantal verzekeraars in de jaren negentig Stichting Schadegarant opgericht. Het doel was om de kosten en de kwaliteit van schadeherstel onder controle te houden. Schadegarant is eigendom van een aantal Nederlandse verzekeraars. Namens deze verzekeraars onderhouden ze een groot netwerk aan dealers en schadeherstelbedrijven. Frisia Verzekeringen adviseert om gebruik te maken van deze schadeherstelbedrijven.

Waar gaat u heen bij autoschade?

Bij schade is uw eerste gedachte om de auto naar het garagebedrijf of dealer te brengen waar de auto ook heen gaat voor onderhoud. Toch is dat niet altijd verstandig. Het kan u namelijk geld kosten. Als u voor het schadeherstel naar een door de verzekeraar aangewezen herstelbedrijf gaat, heeft u de volgende voordelen:

  • Korting op het eigen risico
  • De garage kan direct beginnen met de reparatie. Een schade-expert hoeft niet vooraf te bepalen hoe groot de schade is, waardoor de auto weer snel beschikbaar is
  • Gratis gebruik van een vervangende auto (uitgezonderd de benzinekosten)
  • Het schadebedrag hoeft niet te worden voorgeschoten

Waar vind ik een aangesloten Schadegarant autoherstelbedrijf

Klik op onderstaande knop om de dichtsbijzijnde Schadegarant vestiging bij u in de buurt te zoeken. De kans is vrij groot dat u bij uw vertrouwde garagebedrijf of autdealer terecht kan!

Alle aangesloten Schadegarant schadeherstelbedrijven

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via 070-3420150 of info@frisiaverzekeringen.nl. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en opmerkingen omtrent het herstel van schade aan uw auto.

Bekijk meer uitleg over Schadegarant via onderstaande animatievideo: