Zo kunt u het voorkomen en oplossen

06 februari 2024
Zo kunt u het voorkomen  en oplossen

Niemand zit te wachten op conflicten met klanten, leveranciers of personeelsleden. U zult daar geen uitzondering op zijn. Want conflicten brengen alleen maar stress en gedoe en kosten veel tijd en geld. Een rechtsbijstandverzekering kan al die stress en het gedoe uit handen nemen. Maar niet iedereen kiest voor een oplossing in de vorm van een verzekering. Wij laten u daarom graag weten welke andere mogelijkheden er zijn.

Een juridisch conflict…wat nu?

Want hoewel wij overtuigd zijn van zakelijke verzekeringen en van de kennis en ervaring van uitstekende juristen, kunnen wij ons ook voorstellen dat u als ondernemer zich afvraagt of de kosten voor een rechtsbijstandverzekering opwegen tegen het risico.

Juridsch conflict

Het antwoord op die vraag is uiteraard ‘ja’. Want bijna elke ondernemer krijgt binnen vijf jaar te maken met een juridisch conflict. En dan is het enorm fijn om de hulp van de juridisch experts te kunnen inroepen, zonder dat het u een hoop geld kost. 

Zakelijke Documenten Service

Het beste is natuurlijk om juridische conflicten te voorkomen. Dat begint met een goede voorbereiding, zodat u sterker staat als er toch een conflict ontstaat. Een zakelijke Documenten Service helpt u daarbij. Hierin vindt u allerlei juridische documenten op het gebied van samenwerken, personeel, financieringen, voorwaarden en privacy die ervoor zorgen dat u contracten en overeenkomsten juridisch goed opstelt. Door middel van een simpel vraag- en antwoordsysteem maakt u een document binnen enkele minuten volledig op maat voor uwonderneming. Een zakelijke Documenten Service is ook beschikbaar voor ondernemers zonder rechtsbijstandverzekering. 

Rechtshulp 

Ondanks een goede voorbereiding toch een conflict met bijvoorbeeld een medewerker? En geen rechtsbijstandverzekering afgesloten of niet de juiste dekking? Dan kunt u via Rechtshulp on Demand toch de hulp van juristen inroepen. Er zijn verschillende mogelijkheden met allen een ander tarief. Zo kunt u kiezen voor een kort overleg met een jurist, een volledige screening van uw zaak of hulp tegen een uurtarief. Zo hebt u zonder verzekering toch toegang tot juridische hulp van de ervaren en gespecialiseerde juristen.

Meer informatie?